project for life.nl

Een kleine maar fijne vakantie

Soms hoef je niet weken lang weg om een vakantiegevoel te krijgen, of ver van je huis vandaan om het gevoel te hebben dat je even weg bent. Dat kan ook hartstikke goed vlakbij huis voor een kortere periode! Er zitten ook veel voordelen aan om niet lang weg te zijn, het scheelt geld en het kost je ook minder vakantiedagen waardoor je jezelf de mogelijkheid biedt om juist vaker weg te gaan voor een kortere tijd. Maar een kortere tijd weggaan, betekent wel dat je je vakantie daarop moet aanpassen. Hier lees je wat meer over kleine maar fijne vakanties!

Net over de grens

Wil je niet in je eigen land op vakantie maar wil je ook niet te ver weg? Dan is je buurland de meest uitstekende oplossing. Er bestaan een hoop misopvattingen over in je buurland op vakantie gaan. Je hoort vaak dat mensen het idee hebben dat het voelt als Nederland en dat ze om die reden toch eerder verder weg gaan. Maar niets is minder waar! Als je niet uren lang onderweg wilt zijn dan is Belgiƫ een super toffe plek om naartoe te gaan. Doordat de taal heel anders is voelt het alsof je toch even helemaal weg bent van huis. In sommige steden valt er ontzettend veel te ontdekken, bovendien is er vaak ook een groot verschil in cultuur, geschiedenis, en niet onbelangrijk: eten en drinken. In heel het land heb je van der valk Belgie. Het grote voordeel van van der valk is dat het eigenlijk altijd goed is. Het is en heel betaalbaar, en je krijgt er een goede slaapplek voor in de plaats. In veel gevallen liggen de hotels ook dichtbij het centrum waardoor je meteen op pad kan.

Kort maar krachtig

Hierdoor kun je in een korte tijd ook enorm genieten. Je hoeft geen lange afstanden af te leggen naar het hotel en omdat het goed maar ook simpel is, krijg je juist de ruimte om lekker in de stad te bivakkeren. Dit geldt ook voor Hamburg hotels. Hamburg is een plek die steeds bekender wordt onder toeristen. Hierdoor komen er ook steeds meer mogelijkheden. Het is de perfecte plek om naar toe te gaan als je niet onderdeel wilt zijn van een enorme drukte maar wel genoeg te doen wilt hebben om je de hele dag te kunnen vermaken. Er zijn dus genoeg bezienswaardigheden waar je niet heel lang in de rij voor staat.

Mobiele versie afsluiten