project for life.nl

Tips om je stijlvol te kleden

2020 zal waarschijnlijk het jaar zijn waarin we meer tijd dan ooit in onze pyjama’s en joggingpakken hebben doorgebracht. Als je thuis werkt en niemand je ziet maakt het toch niet zoveel uit, en waarom zou je dan niet voor de meest comfortabele kleding gaan? Toch zal ik niet alleen voor mijzelf spreken wanneer ik zeg dat ik hoop dat het in 2021 anders zal zijn. De vraag is alleen: zijn we het niet verleerd onszelf goed en stijlvol te kleden? In dit artikel herinner ik je graag aan enkele stijlvolle kledingstukken.

 

Overhemden

Misschien vond je het wel een verademing om niet iedere dag in pak naar je werk te gaan. Het kan ook best een gedoe zijn om steeds te zorgen voor schone en kreukvrije pakken en overhemden. Gelukkig kun je het jezelf ook wat gemakkelijker maken wat dat betreft. Kies bijvoorbeeld voor strijkvrije overhemden, dan kun je ’s ochtends toch nog net wat langer in bed blijven liggen. Met een mooi en net overhemd zie je er gelijk goed gekleed uit, terwijl je er niet heel veel moeite voor hoeft te doen. Een goede keuze dus voor wanneer je er goed uit wil zien en je je tegelijkertijd ook comfortabel wil voelen in je kleding.

 

Nette schoenen

Veel mensen vergeten om voldoende aandacht te besteden aan hun schoenen. Het type schoenen dat je draagt kan veel afdoen of juist bijdragen aan jouw algehele uitstraling. Door nette schoenen te dragen kun je zelfs een spijkerbroek soms nog chique laten lijken. Investeer dus in goede schoenen en zorg er ook voor dat je deze goed verzorgt. Echt goede schoenen kunnen helaas behoorlijk wat geld kosten, maar daar staat tegenover dat de kwaliteit vaak erg goed is.

 

Draag een riem

Niets is zo slordig als een broek of pantalon die niet goed zit, waardoor je hem steeds moet ophalen. Dit ziet er niet alleen slecht uit, maar is voor jou ook erg oncomfortabel. Daarnaast kan een riem ook nog eens een mooie accessoire zijn. Het zorgt namelijk voor een duidelijkere scheiding tussen de broek en de bovenkleding.

 

Draag sieraden

Mooie sieraden zorgen ervoor dat je er verzorgd en stijlvol uitziet. Het laat zien dat je moeite hebt gedaan om er leuk uit te zien. Het hoeven echt geen dure accessoires te zijn, maar zorg er wel voor dat de verschillende sieraden qua kleur en stijl bij elkaar passen. Als je dat niet doet lijkt het alsof je maar gewoon wat bij elkaar hebt gepakt, wat juist weer afbreuk doet aan het totaalplaatje.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 project for life.nl

Thema door Anders Norén