project for life.nl

De Brexit is er wel maar geen reden om Londen uit te sluiten

De Brexit is nu officieel dan wel een feit, maar dat is geen reden om een stedentrip Londen uit te sluiten. Londen blijft natuurlijk een geweldige stad om naar toe te gaan, om de Engelse cultuur op te snuiven en te genieten van een lekkere high tea. Maar wat kan je allemaal doen in Londen? Natuurlijk super veel en het voordeel. Je hoeft niet altijd met het vliegtuig te gaan, je kan tegenwoordig vanaf Amsterdam ook heel gemakkelijk met de trein gaan. Je bent dan misschien iets langer onderweg dan met een vliegtuig. Maar het is wel een klein stukje goedkoper. Dus de keus ligt natuurlijk bij jezelf of je dit er voor over hebt. 

 

De bekende bezienswaardigheden bezoeken

Natuurlijk kan je door heel Londen gaan rondlopen, maar je hebt natuurlijk altijd plekken die je liever ziet dan andere plekken. Zo kan je een kijkje nemen bij de Tower Bridge, een rondje maken in de Londen Eye en genieten van een mooi uitzicht en alvast kijken waar je nog meer naar toe wilt, de Big Ben bezoeken en natuurlijk de wisseling van de wacht bekijken. Allemaal dingen die je kan bezoeken. 

Ook beschikt Londen over genoeg musea die je kan bezoeken en van kan genieten. Even cultuur snuiven op een andere manier dan culturele monumenten. Je kan jezelf gemakkelijk een dag onderdompelen in de zoveel musea waar Londen over beschikt.

 

Genoeg plekken om te eten en te drinken

Dit is natuurlijk ook een erg leuk onderdeel van een stedentrip natuurlijk. Het aspect eten en drinken. Er zijn in Londen genoeg plekken waar jij lekker kan eten en drinken. Of je nu alleen wilt gaan voor een cocktail op bijvoorbeeld een rooftop bar, of wilt genieten in een pub van een klassiek Engels gerecht. Dat is natuurlijk allemaal mogelijk. Ook kan je er voor kiezen om te genieten van andere soorten keukens waar jij kan gaan eten. Denk bijvoorbeeld ook aan Mexicaans wat je ook goed kan eten in Londen. Op dit moment is natuurlijk Google Maps jouw beste vriend, want zoek via Google Maps op restaurants en je krijgt een hele lijst waar jij naar kan kijken om te gaan eten. Ideaal natuurlijk

 

Zorg er voor dat je voordat je gaat natuurlijk wel goed kijkt wat je allemaal wilt zien, dat hoort ook een beetje bij de voorpret natuurlijk. Want dan hoef je geen tijd te besteden hieraan wanneer je er bent en vol kan genieten van de stad zelf. 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 project for life.nl

Thema door Anders Norén