project for life.nl

Tips voor een low budget zomer

De zomer, het is een seizoen waar we allemaal naar uitkijken. Helaas duurt het nog wel eventjes, maar los daarvan mogen we er vast nu wel al naar uitkijken. Toch is de zomer toch een van de meest dure seizoenen van het jaar. Je hebt allerlei leuke activiteiten te doen, denk aan festivalletjes en terrassen. Dit is ontzettend leuk natuurlijk, maar daarbij ook aan de prijzige kant. Voor al deze leuke activiteiten zoals varen, geef je geld uit. Dit is uiteraard niet het einde van de wereld, want de winter heeft ook weer zo zijn nadelen voor de portemonnee. Elk seizoen wel. We geven je graag wat budget tips voor de zomer.

Ticketswap

Ticketswap is de ideale manier om goedkoper tickets voor festivals te ontvangen. Met grote festivals zoals Amsterdam Open Air kan je dit risico soms niet nemen omdat de kaartverkoop daar ontzettend rap mee gaat. Maar met kleinere festivalletjes zoals een Thuishaven of een Overwinteren, kan je eigenlijk beter altijd eventjes afwachten. 

Winnen

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel apps waarbij je kunt “draaien” voor een kaart. Er zitten een paar kleine festivalletjes tussen die op zulke apps staan. Denk aan Appic en I’m in. Hier staan alle festivals in die er op de planning staan. Voor de wat kleinere festivals kan je kans maken op een gratis kaart. Deze kans is vaak heel groot. Zo wordt er dit jaar in Alphen aan de Rijn Winterlake georganiseerd. Dit is een festival wat voor het eerst georganiseerd wordt. Vaak bij dit soort eerste edities loten ze veel gratis kaarten uit zodat er meer publiek op af komt. Het zal natuurlijk zonde zijn als je hier 25 euro voor betaald terwijl je dit alleen kwijt hoeft te zijn aan wat drankjes!

De boot op

Als je rondom de plassen woont, kan je uiteraard al een stuk meer doen in de zomer. Denk aan varen, zwemmen, roeien, ga zo maar door. Dit zijn activiteiten die niet altijd even veel geld hoeven te kosten. Als je je eigen boot hebt, moet er voor benzine gezorgd worden en je bent klaar. Wel wil je als je een dagje op de boot zit lekkere hapjes en drankjes mee, maar ook dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn. 

Pas op

De zomer is een makkelijke periode om elke dag even een lekker drankje erbij te pakken. Wel willen we je waarschuwen voor de gevaren hiervan. Als je bewust bent van het feit dat je er veel mee bezig bent, doe eens onderzoek naar online therapie. Bij online therapie kan je voor dit soort issues geholpen worden, door middel van internet.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 project for life.nl

Thema door Anders Norén