project for life.nl

Nog een project verhaal, waarom ook niet!

Ik ben, zoals jullie weten, een klusser. Ik hou van mijn projecten en mijn projecten houden van mij. Ik hou er van om in en rondom het huis te klussen. Mijn grootste project ooit was een garage project. En dit was niet zomaar een garageproject, maar een garage van hout! Dat zie je natuurlijk niet zo vaak terug. De garage was een aardig groot project waarbij ik zeker een paar weken bezig ben geweest. Maar je weet hoe mijn blog heet: Projectforlife! Dus mijn hele leven is een project! Ik heb een garage van 4 meter breed 7 meter lang gebouwd. Alle onderdelen van de garage werden snel geleverd door nobelhout.nl. Een weekje eerder had ik de garage online gevonden. Het was een aardige zoektocht!

De zoektocht

Ik begon met het zoeken naar een houtleverancier. Maar al snel kwam ik erachter dat een het nogal moeilijk wordt om uit slechts hout een garage op te zetten. Ik ben creatief, maar dat vergt toch wel een hele hoop inzicht. Niet dat ik dat niet heb, maar dat is toch wel op een heel ander niveau. Toen kwam ik gelukkig terecht bij nobelhout.nl. Deze website heeft echt een gigantische collectie aan houten constructies zoal veranda’s, prielen, tuinhuizen, blokhutten en schuttingen. En natuurlijk carports en garages. De hele collectie bestaat uit Nobelhout, een speciale soort hout van hoge kwaliteit.

De garage van Nobelhout

De garage van Nobelhout is een gigantisch ding, die ik in 6 weken in elkaar heb weten te zetten. De garage is in verschillende kleuren te verkrijgen. Het dak kan rood, zwart, bruin, blauwe of groen worden gekleurd. Daarnaast kan het hout worden geïmpregneerd of niet. In de garage kan ik mijn auto, fietsen, tuinaccessoires, tuinmeubilair en grasmaaier in kwijt. Om het project helemaal af te maken heb ik een overkapping gebouwd aan de garage. Zodat ik overdekt kan zitten naast mijn garage als ik even wil uitrusten na het klussen aan mijn auto of tuin.

Mijn volgende project

Mijn volgende project wordt waarschijnlijk weer eens iets binnen het huis, ik weet het alleen nog niet zeker wat. Ik zat te denken aan een nieuwe keuken of toilet op de benedenverdieping. Maar helaas ben ik niet zo goed in loodgieten, dus zal ik hulp nodig hebben met deze projecten. Natuurlijk is dit geen probleem want ik ken langzamerhand wel wat klussers!

Heb jij nog tips, weetjes of gewoon leuke ideeën voor een volgend project? Laat het me dan weten via het contactformulier!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 project for life.nl

Thema door Anders Norén