project for life.nl

Geef haar Josh V voor Valentijn!

Valentijnsdag komt er weer aan. En dat betekent dat je je vriendin weer in de watten moet leggen, zij doet ten slotte hetzelfde voor jou. Maar ik kan me voorstellen dat je na sinterklaas en kerst geen idee meer hebt wat je haar nu nog cadeau moet geven. Geen paniek! Ik heb hier namelijk de perfecte Valentijn cadeau tips voor haar op een rijtje gezet met verschillende prijskaartjes eraan. Bijvoorbeeld een mooie jurk van Josh V die ze aan kan naar jullie etentje. Ga jij dit jaar met Valentijn flink uitpakken?

Geef haar Josh V cadeau

Als er iets is waar vrouwen nooit genoeg van kunnen krijgen, is het wel mode. Hoewel de meeste mannen het erg lastig vinden om kleding voor hun vriendin/vrouw uit te kiezen, is het toch zeker de moeite waard. En zo moeilijk is het niet! Ze heeft vast wel een favoriete jurk of blouse die ze vaak draagt. Wat je kunt doen is dan op zoek gaan naar eenzelfde soort item, maar dan net een beetje anders. Wie weet wordt dat dan wel haar nieuwe favoriet! Er zijn tegenwoordig zoveel merken om uit te kiezen, dat vrouwen zelf soms de bomen door het bos niet meer zien. Een van de merken die het ontzettend goed doet bij vrouwen is het Nederlandse Josh V. En ik begrijp wel waarom. De ontwerpen van Josh V zijn chique en vrouwelijk, en hebben een exclusieve uitstraling. Zie jij je vriendin al stralen in de Allie dress? Niet alleen is dit voor haar een prachtcadeau, voor jou zitten er ook een boel voordelen aan. Je mag haar bijvoorbeeld de hele avond zien stralen. Wedden dat andere mannen jaloers zullen zijn met zo’n knappe dame aan je arm?

Leg haar in de watten

Is een merk als Josh V toch iets boven jouw budget, of vind je dat ze al genoeg kleding in haar kast heeft? Dan kun je haar natuurlijk ook een lekkere body cream of andere cosmetica cadeau geven. Of organiseer een speciaal avondje thuis, met een goede fles wijn en een lekkere kaasplank. Zet een lekker Spotify lijstje op, wat kaarsjes.. Het klinkt misschien wat cheesy (ha, kaasplank, cheesy, snap je hem), maar wedden dat ze je super dankbaar gaat zijn? Na die avond vindt ze jou sowieso Mr Romanticus. Heeft ze een stressvolle week gehad op werk? Doe er dan nog een schepje boven op en geef haar een heerlijke ontspanningsmassage, zodat ze weer helemaal tot rust komt. Ze is je meisje, dus ze is het waard. En je weet wat ze zeggen: happy wife, happy life!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 project for life.nl

Thema door Anders Norén