project for life.nl

Levenslang plezier van prachtige projectvloeren

Wanneer je in je zaak een groot project oppakt, zoals het leggen van nieuwe projectvloeren wil je natuurlijk wel dat je lang plezier hebt hiervan. Het is immers een flinke investering en het bepaalt in grote mate de uitstraling van je onderneming. Dan is het natuurlijk zonde als er na een paar jaar al slijtplekken en krassen in zitten. Wanneer je kiest voor mooie hardhouten projectvloeren weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Projectvloeren met een lange levensduur

Hoe frustrerend is het?: je hebt net een nieuwe vloer in je zaak gelegd en na een tijdje begin je al krassen en slijtplekken te zien. Het mooie is dan eigenlijk al van de nieuwe vloer af. Dit is niet het geval als je voor hardhouten projectvloeren gaat. Als je hiervoor kiest heb je gegarandeerd gedurende een zeer lange periode een schitterende vloer in je onderneming liggen. De vloeren zijn namelijk kras- en slijtvast en dit zorgt ervoor dat de vloer, ook bij intensief gebruik, er als nieuw uit blijft zien. Zelfs geregeld schuiven met stoelen en andere meubelen zie je niet op de vloer. Projectvloeren hebben dus echt een lange levensduur.

Een mooie vloer die eenvoudig in onderhoud is

Naast het feit dat projectvloeren levenslang mee gaan is er nog een groot voordeel aan deze vloeren. Ze zijn namelijk zeer eenvoudig in onderhoud. Je hebt er immers vast geen zin in om na een lange werkdag  ook nog uitgebreid de vloer te moeten boenen. Het vuil dat in de loop van de dag op de projectvloeren verzamelt verwijder je aan het einde van de dag eenvoudig met een bezem of stofzuiger. Af en toe dweilen en je vloer ziet er, ook na vele jaren gebruik, weer als nieuw uit.

Oog voor de komende generaties

Het klinkt niet echt milieuvriendelijk; hardhouten projectvloeren. Voor deze vloeren wordt dus hout gebruikt en hiervoor moeten bomen gekapt worden. Hoe zorgen producenten van projectvloeren ervoor dat de volgende generaties geen last hebben van de gekapte bomen? Dit doen ze door bijvoorbeeld een  gedeelte van de opbrengst te doneren aan goede doelen die bosgroei stimuleren of door voor iedere gekapte boom een nieuwe boom te planten. Ook hebben ze oog voor de arbeiders die ter plaatse het hout verwerken. Zij krijgen een eerlijk loon voor hun werk en er wordt voor gezorgd dat ze onder goede omstandigheden kunnen werken. Zo is jouw vloer ook in dat opzicht een levenslange goede investering.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 project for life.nl

Thema door Anders Norén