project for life.nl

Te grote schoenen? Ik dacht het niet!

Winkelen

Ik had laatst een heerlijke winkelmiddag met een aantal vriendinnen.  Wij maken er altijd een dagje van met zijn allen. We vertrekken ’s ochtends naar een leuke stad die we van te voren hebben uitgekozen. Deze keer werd het Eindhoven, daar waren we nog niet geweest. Aangezien we met zijn vieren zijn is het altijd wel wat geregel van te voren, maar dat maakt de gezelligheid meer dan waard. Nadat we rond koffietijd aankwamen hebben we eerst even een stuk taart gegeten (traditie!) met een lekkere latte. Van te voren zoeken we altijd goed uit welke winkelgebieden we willen zien en maken een plan de campagne. Deze keer hadden we drie ‘winkelblokken’ om af te werken.

Mooie pumps

In blok 1 kwamen we vrij snel uit bij een grote schoenenwinkel. Aangezien ik een nieuwe baan heb waar ik met name zit ben ik op zoek naar nieuwe schoenen die passen bij mijn outfits.  Dit mogen, door het gebrek aan beweging, nu ook best pumps zijn. Ik vind dat eigenlijk wel heel netjes altijd staan. In de schoenenwinkel heb ik daarom een mooi paar pumps gekocht van Peter Kaiser. Ze zijn simpel zwart maar de neus is wat dichter waardoor ze steviger blijven zitten dan normale pumps dat doen. Ik heb hele smalle voeten dus het vinden van pumps die werkelijk goed blijven zitten is daarom lastig. Dit was het eerste paar wat echt lekker zat. Echt een hele fijne aankoop, mijn dag kon eigenlijk niet meer stuk.

Foutje, bedankt!

Na de lunch gingen we door voor blok 2. Onze armen werden steeds voller met alle tassen, er was namelijk enorm veel sale. Na nog een laatste pauze gingen we naar het laatste stukje winkels. Moe maar voldaan zakten we hierna neer in een Italiaans restaurant op een schattig pleintje. Ik was dusdanig enthousiast over mijn nieuwe pumps dat ik besloot een fotootje te maken voor het thuisfront. Terwijl ik de schoen er uit haal valt mijn oog op de maat. 41? Ik had toch maat 40 gepakt? Ik heb beide gepast maar de 41 waren net te ruim geweest, de 40 waren perfect. Oh. Oh. Nee, nee, paniek! Verkeerde paar teruggezet en de winkel was al dicht. Dit kon toch niet waar zijn?! Gelukkig bleek na een korte zoektocht op Google dat deze keten ook in mijn eigen stad zit. De dag erna heb ik daarom meteen gebeld en zij hadden gelukkig nog een 40 waarmee ik kon ruilen. Kon ik ze na het weekend toch nog aan na werk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 project for life.nl

Thema door Anders Norén